Trygghet

Man with remote controlVi omdefinierar termen “assistentboende”.

Med det osynliga “Royal Assisted Living” system från Weevil bor du i ditt eget hem – så länge du vill och kan. Steget till ett vårdhem kan försenas med vårt assistentsystem. Lev ditt liv enligt dina egna önskemål och låt inte andra bestämma om din situation.

Ett konventionellt trygghetslarm med nöd knapp kan knappast uppfylla kraven för omfattande och konstant säkerhet. Vi ser till att du kan utföra dina dagliga aktiviteter och leva bekvämt – prisvärt och diskret.

En person har ofta fasta vanor i sitt dagliga liv. Anna, till exempel, går på toaletten varje natt. Hon lämnar sängen och stannar i badrummet en kort tid. Sensorerna känner igen detta mönster. Antalet toalettbesök ökar efter tre månader och detta upptäcks. Vid behov kan man uppmärksamma en sådan förändring, som i vissa fall redan har bidragit till ett tidigt erkännande av diabetes.

Burning pan on stoveDet är en kall dag och Erik ser fram emot en varm vintermåltid. Potatisarna står upp och under tiden tittar Erik på TV: n. Skridskoåkningstävlingen närmar sig sitt slut och är väldigt spännande. Strax före mål skrämmas Erik av brandlarmet. “Potatisarna!”, “Helt glömd bort de”. Under tiden har hjälpsystemet också upptäckt problemet och redan vidtagit åtgärder. Hällen stängs automatiskt av och belysningen vid dörren slås på. Systemet tar kontakt och frågar om allt är i orden. Erik stänger av larmet och öppnar fönstret. Allt slutar bra. Med bara mindre justeringar av hemmet och ett “Royal Assisted Living” är det möjligt att förbättra hemsäkerheten avsevärt.

Systemet kan användas även i andra sammanhang, inte bara i privata bostad, utan också i assistentboende eller vårdhem.

Gör livet lättare, säkert och bekvämt med “Royal Assisted Living” -systemet från Weevil.