Geborgenheid

Man with remote controlWe herdefiniëren de term “begeleid wonen”.

Met de onzichtbare “Royal Assisted Living” van Weevil blijf je veilig in je eigen huis – zo lang je wilt en kunt. De stap naar een verpleeghuis kan met ons assistentiesysteem worden uitgesteld. Leef je leven volgens je eigen wensen en laat anderen niet beslissen over jouw situatie.

Een conventioneel zorgalarm met noodknop kan nauwelijks meer voldoen aan de vereisten voor uitgebreide en constante geborgenheid. Wij zorgen ervoor dat je je dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren en comfortabel kunt leven – betaalbaar en discreet.

Een persoon heeft vaak vaste gewoontes in zijn of haar dagelijkse leven. Zo gaat Anna elke nacht een maal naar het toilet. Zij verlaat haar bed en verblijft korte tijd in de badkamer. De sensoren herkennen dit patroon. Na een maand of drie neemt het aantal toiletbezoeken toe en dit wordt opgemerkt. Indien nodig kan er aan zo een verandering aandacht worden besteed, wat in enkele gevallen al heeft bijgedragen aan het vroegtijdig herkennen van diabetes.

Burning pan on stove

Het is een koude dag en Erik heeft zin in warme winterkost. De aardappels staan op en ondertussen kijkt Erik naar de tv. De schaatswedstrijd nadert zijn einde en is zeer spannend. Vlak voor de finish wordt Erik opgeschrikt door het brandalarm. “De aardappels!”, “Helemaal vergeten”. Ondertussen heeft ook het assistentiesysteem het probleem ontdekt en heeft al maatregelen genomen. Zo is de kookplaat automatisch uitgeschakeld en is de verlichting bij de deur ingeschakeld. Het systeem zoekt contact en vraagt of alles in orde is. Erik schakelt het alarm uit en zet het raam open. Zo loopt alles goed af. Met slechts kleine aanpassingen in de woning en een “Royal Assisted Living” is het mogelijk de veiligheid in huis aanzienlijk te verbeteren.

Niet alleen in je eigen huis, maar ook in aanleunwoningen of verzorgingshuizen is het systeem grootschalig toepasbaar.

Leef gemakkelijker, veilig en comfortabel met van “Royal Assisted Living” systeem van Weevil.